tirsdag den 19. november 2013

Julekunstbrag i Marginal Reklamebureau

Lørdag, den 23. november kl. 14-17 fyres årets store julekunstbrag af hos Marginal Reklamebureau i Vejle. Alle er som velkomne til at kigge forbi og blive en stor kunstnerisk oplevelse rigere.
Juleudstillingen har udviklet sig til at være et af årets store tilløbsstykker. Det vælter altid ind med flere hunderede kunstglade mennesker, og der bliver minglet og hygget til den store guldmedalje.
Marginal har altid sat en ære i at kombinere det finkulturelle med det folkelige, og det bærer deres arrangementer tydeligt præg af. Stemningen er varm og imødekommende, og gæsterne nyder, at det er muligt at få sig en snak med en eller flere af de mange udstillende kunstnere.

Hjemmelavede italienske fristelser...
Traditionen tro trakteres med noget gastronomisk, og denne gang er temaet inspireret af den italienske jul. I samarbejde med gode venner af huset sørger Susan Aakjær for, at der bliver bagt italienske fristelser, bl.a. biscotti de prato, serveret med en helt særlig hjemmelavet glögg. Der er også vin, øl, vand - og masser af slik til ungerne.

Bureauet bugner af kunst til julegavevenlige priser
Igen i år kan man opleve kunst skabt af flere end 20 dygtige kunstnere.
Der er bronzeskulpturer, keramik, tegninger, malerier, træsnit, linu-cut, akvareller, ikoner og meget mere…
Værkerne kan erhverves for særdeles venlige (det er jo snart jul) priser - de billigste værker koster 100 kroner,og de dyreste max. 2013 kroner. Kvaliteten er højere end nogensinde, så der er gode muligheder for at finde en helt unik julegave til en overkommelig pris.

De 21 kunstnere er:
Alexei Svetlov, Annette Hornskov Mørk, Berit Amdi Jakobsen, Birthe Storegaard Pedersen, Flemming Jarle, Glenn Moust, KarenT, Kåre Deichmann, Lene Juhler, Lina Bjørnø, Lisbeth Ellinor, Ljudmila Vodopic, Lotte Overgaard Brems, Marianne Grimstrup, Michael Bredtved, Mogens Leander, Ole Aakjær, Per Just, Pia Brix-Thomsen, Søren Bjælde og Verner Brems

Årets store nyskabelse
Som noget helt nyt bliver der gennemført et amerikansk lotteri, hvor der er mulighed for at vinde et eller flere unikke kunstværker.

Live elektronisk musik...
Kreative mennesker fra Engelsholm Højskole vil præsentere et musikalsk event.
Der er tale om innovativ elektronika fremført af nyskabende unge musikere fra Engelsholm. Entré og forplejning er gratis til en helt særlig eftermiddag på Marginal Reklamebureau, Strandgade 27, 7100 Vejle.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar