søndag den 4. august 2013

Vrå Højskole - tæt på Cassiopeia

Cassiopeia ved Vrå Højskole
Fire 2 etages huse udgør de nye tilbygninger til Vrå Højskole. De er døbt Cassiopeia, efter en afstemning blandt Højskole eleverne. Her kan man overnatte og måske blive inspireret af de skæve forme som bygningerne har. Arkitekten har tænkt på stævne fra krydsende skibe, og det er billedhuggeren Laila Westergaard der er vej ned af trapperne.
Et vellykket kursus i maleri ved Verner Brems, og begejstrerede deltagere, er nu forbi. Der er allerede nu aftalt tre nye kurser med højskolen for 2014 med start i uge12 (d. 16. marts), uge 31 (d. 26. juli) og uge 43 (19. oktober). Med Vrå som centrum i Vendsyssel har det nordjyske altid inspireret til kunst og naturoplevelse. Vrå Højskole er en skole, som i mange år har levet for, med og i kunsten.
 Det gør den fortsat. De mange lokaler fyldes med kreative kursister, der ønsker at udvikle sig indenfor netop deres felt. Maleri tegning, kunstfotografi, musik, keramik og glas er bare noget af det, der tilbydes. De kan meget på Vrå Højskole og vil meget. Der tilbydes både lange og korte forløb. Højskolen tilbyder kurser for alle aldersklasser fra 17½ år til 112 år. Børn er også velkomne ifølge med voksne. Se mere på deres hjemmside

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar