fredag den 1. juni 2012

Tidshjulet og Klosterport

Tidshjulet i Randers
Mød oldtidens troldmand og høvding. Følg pilgrimmen, der i middelalderen tog fra Randers til Santiago de Compostella i Spanien – måske endda tre gange til fods – og få historien om Karen Rasmusdatters fornemme sølvkande med fortællingen om Job indgraveret. Museum Østjylland i Randers har den glæde at invitere til åbning af: ”Tidshjulet” og ”På opdagelse i jernalderlandsbyen”
Lørdag den 9. juni kl. 1. Museum Østjylland, Randers, Stemannsgade 2, 8900 Randers C

”Tidshjulet” er et digitalt museumspanorama, som på en ny måde byder velkommen til museet i Randers og udstillingernes highlights.

Museet åbner samtidig ”På opdagelse i jernalderlandsbyen”. Det er en digital iscenesættelse af jernalderlandsbyen, som for over 2000 år siden lå ved Frederiksdalsvej i den sydlige udkant af Randers.

”Tidshjulet” og ”På opdagelse i jernalderlandsbyen” åbnes af museumschef Jørgen Smidt-Jensen, og to skuespillere optræder som troldmand og høvding fra oldtiden og opfører en dialog.
Verner Brems har stået for den udvendige udsmykning af tidshjulet, tilrettelæggelse af plakat og logo og meget mere…

Kunstudstilling i Klosterport 4:
Den 15. juni kl. 14.00 er der fernisering på udstilling af værker og kunsthåndværk af nogle af Skolen for Kunst & Designs faste lærere.
Du vil her stifte bekendskab med Julie Bach, Lis Bramsen, Verner Brems, Saeed Fadavi, Niels Frank og Tine Hind. Alle er velkomne.
Udstillingen er åben fra kl. 12.00 - 17.00, og sidste dag er lørdag den 23. juni. Til fernisering spiller Verner guitar - akkompagneret af kor af udstillere.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar