onsdag den 12. juli 2017

Bolan og billeder - en love story (Kulturaften 2017)

Kulturaften 2017 15. september. Galleribrems “Bolan og billeder - a lovestory” kl. 18 - 22 
Galleribrems på Eskebæk danner rammerne om et åbent hus og himmel arrangement, hvor der
bydes på en funky cocktail af storytelling, musik og billedkunst.

Storytelling og musik under åben himmel: Verner Brems, billedkunstner og musiker tager publikum med på en rejse af brudstykker fra sit unge teenage liv med flashbacks af kærestesorg og weltsmertz, akkompagneret til sange af glamrockens konge Marc Bolan & T.Rex. 
Orkesteret Golden Girls optræder for 4. gang til kulturaften. De har med egne fortolkninger af 70’er musikskatten optrådt nær og fjern, og begejstret et medrivende publikum. Det er på datoen, d. 15. september, 40 år siden at Marc Bolan afsluttede sit unge live i et fatalt “hit” mod et vejrtræ i det vestlige London. Galleribrems markerer årsdagen i sit arrangement.

Udstilling af billedkunst åbent hus: Lotte Overgaard, der arbejder med avisdesign til daglig, udstiller en serier store collage. Hun henter temaer til sine motiver fra det umiddelbare og flygtige, og vinkler det med tvistet humor. Verner Brems, billedkunstner og musiker, udstiller “Scars, strokes and stribes”, en serie portrætter af “ukendte” personer bearbejdet og portrætteret, i en ny sammenhæng, med søm og spartler på træ.

Smagsoplevelse
Der er mulighed for at få en smagsoplevelse ved grillen i haven, hvor der bydes på alternative “hotdogs”. En af midtjyllands bedste kafferisterier stiller en mobil café bod op, og serverer gourmet kaffe i haven. Det er Niels Sonne fra Herning, der 4. år i streg står for den formidable kaffebrygning.

Kort sagt alle er velkomne til “Bolan og billeder” på Eskebæk d. 15. september 2017 fra kl. 18 - 22



Ingen kommentarer:

Send en kommentar