torsdag den 22. oktober 2015

Galleri Korinth udstiller billeder af Verner Brems og Lotte Overgaard Brems



Galleri Korinth indbyder til fernisering lørdag d. 31. oktober kl.14.00 ”Drømmemotiver hentet fra 50’erne, barske mænd, skønne kvinde og sjove kruseduller."

Verner Brems er billedkunstner, grafisk designer og medlem af Billedkunstnernes Forbund. Om sin kunst siger han: Reliefferne er den glade og positive afdeling for udskårne figurer…De har ofte skæve og groteske vinkler. Jeg kalder dem relieffer, fordi de har en 3-D virkning ved, at de ‘træder’ ud fra baggrunden. 
MALERIERNE har handling, bevægelse og kroppens sprog hentet fra tegneseriens og reklamens verden - en stil der minder om nostalgi og romantiske film. Ofte i et tvistet drama med skønne kvinder og barske mænd til tonerne fra orkestergraven… 

Lotte Overgaard Brems er billedkunster, grafisk designer, medlem af Dansk Journalistforbund og arbejder til daglig som nyhedsgrafiker på JyllandsPosten. Hun kalder sine billeder for LOTTELINE – kunst for voksne og barnlige sjæle. Inspirationen er hentet fra børns intuitive billedunivers med fede børnestreger og sjove kruseduller. Blandet med en stram grafisk indgang til maleriet er LOTTELINE er pudsig cocktail fuld af modsætninger. LOTTELINE billederne er både impulsive og styrede. Vilde og milde.

Galleri Korinth har åbent søndag d.1.november fra kl.11.00-16.00 og derefter torsdag, fredag, lørdag kl.11.00 til 16.00 og når flaget er ude eller efter aftale. sidste dag lørdag 28. november

Galleri Korinth, Reventlowsvej 15, Korinth, 5600 Faaborg
Mobil 4240 3201 info@nebrot.dk
www.gallerikorinth.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar