fredag den 11. november 2011

Palindrom 11.11.11

Lotte Overgaard udstiller en blanding af store og mindre værker fra medio november og resten af året hos KROGH&TEJG ApS Designstudio, Hjulmagervej 55, 9000 Aalborg. Spændende tegnestue, der drives af de to designere Bodil Tejg og Pernille Krogh, som bl.a har lavet koncept til børnelegetøjet Mymo.
 
Nu er der invitation til deltagelse i Marginals traditionelle juleudstilling 2011. Adressen er Strandgade 27 i Vejle og fernisering: lørdag den 19. november 2011 kl. 14. Det plejer at være meget hyggeligt!
Sammen med ca. 21 andre kunstnere bidrager Lotte og Verner Brems med tegninger, grafik, collager og malerier. Udstillingen er frem til 31. januar 2012, men man kan sagtens få sit indkøbte kunstværk med hjem før udstillingsperioden er slut. Der er mere end 150 kunstværker at vælge imellem, og priserne varierer fra kr. 500,- til max kr. 2011. Så alle kan være med.
De 21 udstillere er:
Michael Bredtved, Lina Bjørnø, Birgitte Poulsen, Pia Brix-Thomsen, Per Just, Flemming Jarle Mikkelsen, Verner Brems, Lotte Overgaard Brems, Søren Bjælde, Lisbeth Elinor, Annette Hornskov Mørk, Mogens Leander, Jane Bjørneboe, Lene Juhler, Toril Bue, Birgitte Kongegaard Jensen, Marianne Grimstrup, Glenn Moust, Ljudmila Vodopic, Erling Aakjær og Ole Aakjær.
Eksotisk gastronomi : ) Traditionen tro disker vi op med en sprød buffet, bestående af hjemmelavede lækkerier som f.eks. Oles berømte parmesan-frikadeller, humus m.m. sammen med et glas iskoldt champagne.

Udstillingen hos Albertslund Kunstforening varede en uge, og fik pæn foromtale i Albertslund Posten og i Arbejderen. Udover Lotte og Verner Brems udstillede Christa Julin med smuk hånddrejet keramik. Til ferniseringen d. 29. oktober dryssede Verner lidt glamrock stjerne støv på gæsterne med en buket Marc Bolan sange fra dengang far og mor gik i trompetbukser…

Vi kunne desværre ikke deltage i åbningen af SE MIG - et unikt kunstprojekt med plads til eftertanke omtalt i forrige blogindlæg. SE MIG har til formål at sætte fokus på de cirka 15.000 børn og unge, som er anbragt uden for hjemmet i Danmark. Børnenes selvportrætter er udstillet på ARoS Kunstmuseum, niv. 3, frem til den 4. december 2011.
Her er vist de 13 bidrag fra Himmelbjerggården i Ry, hvor Verner underviste børnene der i projektperioden.


Palindrom. 11.11.11. - En magisk dato, som mange knytter an til særlige begivenheder, feks. bryllup. Jeg forsøgte selv i 2002 d. 20.02 kl. 20.02 med en udstilling hos Galleri Poe i Kolding omkring palindrom effekten. Datoen kunne ikke blive bedre. Jeg var sikker på at magi ville opstå, men en ualmindelig heftig snestorm lagde gaderne øde, og arrangementet blev desværre aflyst. Bruger man egentlig stadig udtrykket "det er her det sner"? Det gjorde det så sandelig osse, men ikke på den fede måde…

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar