lørdag den 7. maj 2011

Forårsklargøring- og maleri i haven

Verner har lavet et forløb i maleri til Geografiske Have i Kolding, og alle kan være med. Det er hver onsdag eftermiddage i maj - juni måned fra kl. 13 - 15. Der er fri adgang hele sommeren til MAL i HAVEN for folk med malergrej, og Verner giver gode råd og vink undervejs i løbet af de 9 eftermiddage. Der males både naturalistiske- og fabulerende fortolkninger, og hele haven, såvel flora, fauna og bygninger, danner det stortartede skattekammer, hvorfra inspirationen hentes til malerierne. Der er således lagt op til en mere fabulerende- og fri fortolkning af temaet "Maleri i Haven".
Det hele slutter d. 29. juni, hvor der bliver udstilling i Væksthusene fra 1. juli – 17. juli af de værker, der er blevet til undervejs.

Forårsklargøring
Pudsning og maling af logoskilt til husfacaden for tegnestue/galleriet…
 og montering…
Kunst med 50'er look
View fra udstillingen hos Jensens kunsthandel i Horsens. Tøj, design, sko og malerier, inspireret af 50'ernes stil og mode, dannede synergi til denne specielle udstilling. Bla. 2 disse store malerier, af henholdsvis Audrey Hepburn og Che Guevara, malet af fodboldspilleren Issey Nakajima-Farran.

Nedenunder Gitte Sandquist viser Lola Ramona sko, og bil billederne er af Verner Brems. Læs mere om udstillingen i den foregående blog fra d. 29. marts

Ingen kommentarer:

Send en kommentar