mandag den 27. september 2010

Nyt i oktober - skolernes kunstforening, hjemmeside og notits

Skolernes Kunstforening i Århus
starter nu deres vandrerudstilling på sine 18 medlemskoler rundt omkring i Århus. Verner Brems deltager med 7 værker, hvoraf det ene allerede blev solgt på åbningsdagen. Vandrerudstillingen varer helt til foråret. Britta Thorlann, der sidder i bestyrelsen i Skolernes Kunstforening og formands kandidat til generalforsamlingen 26. oktober siger:"Vi synes, det er væsentligt, at eleverne ikke kun oplever fortidens kunst, men også får indtryk af den nutidige, forholder sig til den og oplever, hvad den koster". Medlemskolerne er forpligter sig til at købe for mindst 5000 kroner om året. 16 billedkunstnere deltager i år. Se omtale af åbningen i Århus Stiftidende…


Nynhjemmeside
  - Og så har Verner netop designet sin nye hjemmeside - og er selv godt tilfreds med den. Den er endnu mere simpel (enkel) i forhold til den gamle, som man stadig kan gå på opdagelse i, under et særligt link Artikel i billedkunstmenuen.


Notits Der var en notits i Midtjyllandsavis om vores bidrag til kunstdagen på Siimtoften i Ry i august. Vi blev særlig fremhævet ved siden af Ry kunstforening.
Michael Buhl, har på sin blog www.kunstNar.dk, et indslag om Verners science fiction Rip Off malerier fra 1995.
Lotte Overgaard afholder 2 kurser i kreativt layout på Jyllandsposten i løbet af oktober.
- Og så indbragte vores 3 dekorerede stole 2.600 kr. til hospitalsklovnene i Kolding, det var dejligt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar