mandag den 16. august 2010

August har budt og byder på flere aktiviteter


På lørdag d. 21. august er der så auktion på de dekorerede SKAL stole - til fordel for hospitalsklovnene. Der er kommet rigtig mange gode og flotte bidrag til, siden arrangementet sidst blev omtalt her på bloggen. Det kunstneriske niveau har virkelig fået et løft. Stolene er udstillet på Biblioteket i Kolding, frem til d. 21. august, hvor også auktionen starter.

115 lokale kunstnere udstiller til kulturnatten
Ved dette års Kulturnat i Kolding kan man opleve en anderledes udstilling i Nicolai, når 115 lokale kunstnere deltager i udstillingen ”100 Glimt”. Udstillingen åbner med en fernisering i Nicolai Scene fredag den 20. august kl. 15.30, og er åben lørdag og søndag fra kl. 10-16, hvorefter den tages ned igen. Man har altså kun tre dage til at se de mange kunstværker. Verner vil være til stede ved ferniseringen.

Lørdag d. 14. august fra kl. 10‐16 deltog vi i Kunstnerdagen på Siimtoften/Montmartre i Ry – under RYST sejlene. Det regnede men humøret var i OK, og arrangørerne havde sørget for levende irsk folkemusik, samt klovnerier for børn og andre barnlige sjæle.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar